Copyright © Helikopterflottiljens kamratförening

Webmaster: Simon Palm, webmaster@hkpfljkf.se

Org.nr: 802470-3533

HELIKOPTERFLOTTILJENS

KAMRATFÖRENING

- En förening för Helikopterflottiljens personal, veteraner och anhöriga -

Vill du hjälpa till på Mässen?

 

Mässektionen vidmakthåller mässtraditionen på Helikopterflottiljens mäss när den inte nyttjas av förbandet. Sektionen planerar och genomför olika aktiviteter på mässen och driver mässens egna bar. Sektionen ställer upp med serveringspersonal vid såväl statliga representation som föreningens egna tillställningar eller medlemmarnas privata fester.

 

Sektionen består av en mässdirektör och en biträdande mässdirektör som ansvarar och leder arbetet. Till deras hjälp finns mässansvariga/biträden som serverar och arbetar i baren; totalt ca 15 personer.

 

Varför ska du då jobba i mässektionen?

Jo, förutom att du bidrar till en levande mässkultur träffar du många trevliga och intressanta personer från både Malmen men också andra delar av Försvarsmakten och världen. Sist men inte minst så har vi riktigt kul när vi jobbar!

 

Som mässansvarig eller mässbiträde är de vanligaste uppgifterna att servera (tallriksservering) vid middagar, fylla på buffébord eller stå i baren. Du behöver inte ha serverat innan eller stått i bar tidigare, det viktiga är att du vill bidra till sektionens arbete. Resten lär du dig på plats.

 

Just nu behöver vi ytterligare en mässansvarig/biträde.

 

Känner du att du vill engagera dig i att driva mässen på malmen så tveka inte att höra av dig till mig på massdirektor@hkpfljkf.se eller ring direkt på 072-176 51 75.

 

Emil Johansson

Mässdirektör

Mässdirektör emeritus, Johan Sjöberg, serverar vin!

Biträdande mässdirektör, Linda Svensson, serverar vid en av sektionens aktiviteter!

Full fart i baren!