Copyright © Helikopterflottiljens kamratförening

Webmaster: Simon Palm, webmaster@hkpfljkf.se

Org.nr: 802470-3533

HELIKOPTERFLOTTILJENS

KAMRATFÖRENING

- En förening för Helikopterflottiljens personal, veteraner och anhöriga -

Boka Helikopterflottiljens mäss

 

Helikopterflottiljens mäss, Malmenmässen, i Linköping har en anrik miljö för alla tillfällen. Miljön är unik och representerar mycket av svensk och östgötsk militärhistoria. Som medlem i Helikopterflottiljens kamratförening har du möjligheten att hyra mässen, för att anordna privata högtider som vigsel, dop, examen, högtidsdagar m.m.

På bottenvåningen finns bland annat en ordersal (18 ätande gäster), matsalen (90 ätande gäster) och serveringen (30 ätande gäster). I serveringen finns den dagliga serveringen, men kan dukas upp för ätande gäster men passar även ypperligt som danslokal, både för styrdans och disco. Ordersalen, även kallad "Kyrkan", med sin öppna spis är perfekt som mingellokal, för kaffe efter maten eller för mindre sällskap. I matsalen är det uppdukat med långbord och ett reserverat bord för Chefen för Helikopterflottiljen.

 

På ovanvåningen finns tre mindre sällskapsrum, Estellerummet, Västra rummet och Östra rummet. I Estellerummet hedras Hertiginnan av Östergötland, H.K.H. Prinsessan Estelle samt så finns mässens bar här. Västra rummet är inrett med sköna fåtöljer och soffgrupper för mindre sällskap och trevlig för mingel eller dricka kaffet efter maten. Östra rummet har en mindre fåtöljer grupper och fyra ståbord. Rummet är utrustad med en bildkanon och en ljudanläggning för presentationer från dator, tv-spel, film eller TV.

Planerar du fest, möte eller något annat arrangemang? Malmen mässen på Helikopterflottiljen är det självklara valet! För prisförfrågningar och stöd vid planering, kontakta Mässdirektören Emil Johansson, via e-post massdirektor@hkpfljkf.se.

 

För bokningsförfrågan kontakta byggnadsansvarig kn Göran Karlsson,

via e-post goran.u.karlsson@mil.se.

Ordersalen under en sedvanlig fikastund.

Matsalen precis innan sällskapet anländer.

I ordersalen samlas det inte sällan till högtidshållande av olika tingestar. Medaljeringar, avtackningar och annat som kräver en lite mer högtidlig miljö.