Copyright © Helikopterflottiljens kamratförening

Webmaster: Simon Palm, webmaster@hkpfljkf.se

Org.nr: 802470-3533

HELIKOPTERFLOTTILJENS

KAMRATFÖRENING

- En förening för Helikopterflottiljens personal, veteraner och anhöriga -

Styrelse 2015

 

 

 

Robert Landén, Ordförande

Robert arbetar vid Helikopterflottiljen. Han har en bakgrund som ledningssystemofficer men de senaste åren har Robert arbetat med rekrytering och jobbar nu som Rekryteringskoordinator. Han är även en framstående fäktare i Försvarsmakten. Valdes in som ledamot 2013.

 

ordforande@hkpfljkf.se

 

Joakim Hiertner, Vice Ordförande

Joakim är specialistofficer vid Helikopterflottiljen och har under många år arbetat som instruktör och utbildat värnpliktiga. Joakim har även arbetat som ceremoni- och traditionsofficer och är en av de bästa i Flygvapnet på vett och etikett samt bland reglerna runt uniformens knappar och galoner. På fritiden är det familjen, radhuset i Vendelsö samt planera resor och dykning som är de största intressena. Verkade som ordförande 2013-2016 och valdes till vice ordförande 2016.

 

viceordforande@hkpfljkf.se

Anna Lindh, Sekreterare

Anna arbetar med marknadsföring och kommunikation på försvars- och säkerhetsföretaget Saab. Anna har tidigare varit informationschef på Helikopterflottiljen under ett antal år och har även gjort en insats i Afghanistan, då som Senior Public Affairs Officer. Fritiden ägnar Anna helst åt sin son, god mat och dryck, friluftsliv och renovering av det gamla torpet. Valdes in som sekreterare 2016.

 

sekreterare@hkpfljkf.se

 

 

Olof Glans, Kassör

Olof arbetar som teknisk officer vid Helikopterflottiljen. Han är intresserad av matlagning, trädgårdsarbete, träning och inte helt otippat ekonomi. Valdes in som kassör 2016.

 

kassor@hkpfljkf.se

 

 

Tommy Hogner, Ledamot

Tommy är före detta officer vid Helikopterflottiljen som numera är pensionerad. Han har en klassisk trupparbakgrund från numera nedlagda I4. Till vardags är han engagerad i svenska konståkningsförbundet och är mer än gärna på sjön med båten "OFF ice". Valdes in i styrelsen 2015.

 

info@hkpfljkf.se

 

 

Vakant, Ledamot

 

 

 

 

info@hkpfljkf.se

 

 

Vakant, Ledamot

 

 

 

 

 

 

 

 

info@hkpfljkf.se

 

 

Simon Palm, Webmaster

 

Simon arbetar vid Helikopterflottiljen som insatschef. Han tog examen som specialistofficer 2012. Simon har ett förflutet som motocrossåkare och elitfriidrottare men fokuserar numera sin tid på familj och friluftsliv. Valdes in som ledamot 2014.

 

 

 

 

 

webmaster@hkpfljkf.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomas Nilsson, Mässdirektör

 

 

 

 

 

 

 

massdirektor@hkpfljkf.se

 

 

 

VAKANT, Sektionschef Luleå

 

 

 

 

 

 

 

 

VAKANT, Sektionschef Ronneby

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Mohlander, Sektionschef Linköping

 

Erik arbetar vid F17 och 1.Fbasbat Malmen. Han är där officer i flyglatsräddningstjänst. Erik är en äventyrlig man som inte drar sig för att ge sig ut på tokiga strapatser i alla sorters väder. Erik är även den i styrelsen som har det mest aktiva livet på sociala medier. Valdes in i styrelsen 2015.